Portals

Meerse Portal

Wij willen u snel, veilig en compleet op de hoogte houden van alle documenten die wij voor en over uw onderneming maken. Denk aan jaarrekeningen, rapportages en aangiften. Door middel van een eigen, beveiligde online verbinding stellen wij ons archief voor u open. Zo kunt u altijd bij uw stukken. Via diezelfde verbinding kunt u vertrouwelijke documenten met ons uitwisselen en geautoriseerde transacties (zoals formele goedkeuringen van aangiften) doen.

Salaris Loket Werkgevers

Als HR medewerker kunt u een deel van de salarisadministratie zelf doen. Zelf bijvoorbeeld elke periode de mutaties invoeren of stamgegevens van uw personeel bijhouden? Dat kan. Het kan ook uitgebreider: een compleet HRM systeem online met een permanent dossier (ID bewijzen etc), contracten, verzuimregistratie en functioneringsrapporten. Neem contact met ons op om hier meer te weten over te komen, er zijn diverse mogelijkheden.

Salaris Loket Werknemer

Heeft uw werkgever de salarisadministratie bij ons ondergebracht én heeft u van uw werkgever een inlogcode ontvangen? Dan kunt u hier direct inloggen – via een beveiligde verbinding – in uw eigen salarisdossier.

Hier kunt u uw loonstroken raadplegen vanaf januari 2023.

Slimme website:
De website past zich automatisch aan, aan het apparaat waarop u deze opent.
Indien deze geopend wordt op een ander apparaat dan op uw laptop of PC (bijvoorbeeld op een telefoon of tablet) krijgt u bij het aanmelden een pop-up om het Loket Werknemer portaal toe te voegen aan het startscherm van uw telefoon of tablet.

Oudere loonstroken raadplegen?

Voor 2023 werkten wij met een ander pakket voor de verwerking van de loongegevens. Mocht u loonstroken uit die periode willen raadplegen kunt u hier inloggen.