Onze historie

Al meer dan 60 jaar staan wij ondernemers uit de regio Aalsmeer en Haarlemmermeer ter zijde. Van sommige bedrijven heeft zich inmiddels de derde generatie aangediend die wij mogen begeleiden.

Voor het ontstaan moeten wij terug naar 5 oktober 1956 toen de heer W. Smit een administratiekantoor startte aan de Aalsmeerderweg. In 1963 begon de heer D. Ch. De Groot eveneens een administratiekantoor, centraal gelegen in de Hadleystraat in Aalsmeer. Deze kantoren groeiden onafhankelijk van elkaar gestaag door.

In 1997 werd door beide eigenaren besloten de krachten te bundelen door een fusie. Toen ontstond De Meerse Accountants Associatie met 24 medewerkers. Als locatie werd gekozen voor ons huidige pand aan de Oosteinderweg. Dit pand werd gebouwd als openbare lagere school in 1924. De lokalen van toen zijn zoveel mogelijk in oude luister hersteld en bieden nu ruimte aan comfortabele werkplekken voor de medewerkers.

In 1980 werd er een tweede vestiging geopend in Nieuw Vennep hetgeen op den duur niet meer praktisch bleek. In 2003 is de Vennepse vestiging ondergebracht op de locatie in Aalsmeer. Zo is ons bedrijf met 30 medewerkers in zijn huidige vorm ontstaan. Een historie waar we trots op zijn!