Lokaal betrokken

Wij ondersteunen diverse evenementen en activiteiten in de Haarlemmermeer en rond Aalsmeer. Maar ook verder van ons bed proberen we ons steentje bij te dragen:

Aalsmeer Lokaal
Het netwerkplatform Aalsmeer Lokaal omvat talloze ondernemers uit Aalsmeer, Kudelstaart en de regio Amstelland. Zij organiseren leuke evenementen voor ondernemers en inwoners uit de regio. Het mag gezien worden als een online bedrijvengids en marktplaats waar veel lokale ondernemers bij aangesloten zijn.
Maar niet alleen bedrijven verbinden zich aan het platform, ook stichtingen en charitatieve organisaties zien het nut van een goed ondernemersnetwerk en zichtbaarheid in de regio. Kennis wordt gedeeld, evenementen worden georganiseerd, vraag en aanbod wordt bij elkaar gebracht. Samen sta je immers sterker.
Wij dragen Aalsmeer Lokaal een warm hart toe en zijn dan ook trots lid, net als vele andere ondernemers op divers vakgebied.

Businessclub FC Aalsmeer
De Meerse is aangesloten bij Businessclub Aalsmeer. Netwerken doet iedere ondernemer, bewust en onbewust. Wij geloven in de kracht van lokaal netwerken en spelen daar als Businessclub graag een verbindende rol in. Zij hebben als missie om het contact te bevorderen tussen ondernemers en ondernemende mensen, het delen van kennis en ervaring en het verstevigen van de maatschappelijke betrokkenheid in de regio in en rondom Aalsmeer. Dit sluit goed aan bij hetgeen wij als Meerse Accountants belangrijk vinden. Bovendien is het een mooie manier om gezelligheid en het zakelijke plezier te combineren. Businessclub FC Aalsmeer is een aparte stichting naast voetbalvereniging FC Aalsmeer en organiseert regelmatig activiteiten.

Enthousiast partner van Stichting ANDERS
Door ons partnerschap met ANDERS zijn we met onze dienstverlening en talent benaderbaar voor een lokale nood. Zo kunnen we onszelf als bedrijf inzetten voor kwetsbare situaties in de samenleving. Daar waar het écht nodig is. Het partnerschap helpt ons om heel concreet een Maatschappelijk Betrokken Onderneming te zijn en waar mogelijk een verschil te maken.

Kijk op de website van ANDERS voor meer informatie over de stichting en het werk: www.stichtinganders.nl

De Venniper Koninginnerit
Het ‘grootste klassieker evenement’ van de Haarlemmermeer. Ons kantoor is hier al jaren als sponsor en mede-organisator bij betrokken. Op de site vind je meer info waaronder de foto’s van eerdere edities én uiteraard de datum van de eerstvolgende rit! www.vkrit.nl

Het Oosterbad
Welke Aalsmeerder heeft hier niet leren zwemmen? Ons kantoor draagt bij aan het voortbestaan door het verzorgen van de salarisadministratie van het zwembad. www.hetoosterbad.nl

All Out 40+ tennistoernooi
Ons kantoor is hoofdsponsor van dit Aalsmeerse tennisfeest en dat al 20 jaar. Jan de Groot van De Meerse Accountants is steevast op de tennisbanen te vinden tijdens dit jaarlijkse tennistoernooi in juni. www.allout.nl