Vacature Assistent Accountant (m/v)

Het werk:
Als Assistent accountant ga je je bezighouden met het samenstellen van jaarrekeningen en het opmaken van tussentijdse financiële overzichten voor klanten uit diverse branches.

Daarnaast werk je aan het (mede opzetten) van informatie dashboards voor de ondernemer en het beoordelen van gegenereerde cijfers m.b.v. analyse tools.

Je onderhoudt contact met klanten maar ook met de diverse afdelingen binnen ons bedrijf. De werkzaamheden zijn zowel uitvoerend als begeleidend van aard.

Wat maakt werken bij De Meerse zo bijzonder:
✔ Het samenwerken met (assistent) accountants, belasting- en loonadviseurs
✔ Het delen van kennis en ervaring met collega’s middels werkoverleg, vaktechnisch overleg en informeel overleg
✔ De informele werksfeer
✔ Overwerken is een uitzondering in plaats van een gewoonte
✔ De gelegenheid voor persoonlijke- en professionele groei
✔ Goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot studeren waarbij de kosten
voor rekening van de werkgever zijn

Je profiel
Je hebt een afgeronde studie richting HBO Accountancy en werkervaring binnen de Accountancy. Eigenschappen als accuratesse, enthousiast, zelfstandig en gemotiveerd zijn onmisbaar om deze rol goed te kunnen vervullen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je hebt een klant- en servicegerichte houding en een commerciële instelling.

Het betreft een fulltime functie echter een parttime dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

Wat biedt De Meerse?
Je krijgt hiermee een veelzijdige en verantwoordelijke functie. Hierbij hoort een passend salaris gebaseerd op opleidingsniveau en werkervaring maar ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, studiefaciliteiten en een vaste 13e maand. Een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk net zoals werkplezier in een enthousiast team. We geven je de mogelijkheid om je vaktechnische- en commerciële talenten verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een team van gedreven collega’s die kwaliteit en de klant voorop stellen maar dit weten te combineren met een gezonde dosis werkplezier.

Past dit alles bij jouw ambitie? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief inclusief je CV per e-mail naar solliciteren@meerse.nl of schriftelijk naar De Meerse Accountants & Adviseurs, t.a.v. Personeelszaken, Postbus 311, 1430 AH Aalsmeer. Voor nadere informatie over de vacature kun je bellen met telefoonnummer 0297 386868.

Wij zien je reactie graag tegemoet!

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, doc, docx.