branche in zicht

Branche in Zicht

Laat de ervaringen van al uw branchegenoten in uw voordeel werken. Wilt u weten hoe uw bedrijf het doet ten opzichte van vergelijkbare bedrijven?

De Meerse heeft de beschikking over up to date branchecijfers waarin uw onderneming actief is. Branche in Zicht is een database van de geanonimiseerde en door accountants gecontroleerde jaarrekeningen van ruim 30.000 MKB bedrijven in Nederland. Een schat aan informatie die groot genoeg is om benchmarkcijfers op te stellen voor zo’n 600 branches.

 

Na het invullen van een korte serie vragen – duurt enkele minuten – krijgt u hier onmiddellijk te zien hoe uw bedrijf scoort ten opzichte van andere in uw branche. Sla de download op en bel ons voor een diepgaander analyse en tips om uw bedrijf zonodig bij te sturen.

Doe de branchescan

 

Wij helpen u graag putten uit deze informatie om úw bedrijf te vergelijken met branchegenoten. Om te onderzoeken wat concurrenten doen. Om te kijken hoe u zich onderscheidt. En om besluiten te nemen voor de toekomst.

Naast de branche-specifieke vergelijkingen publiceert Branche in Zicht jaarlijks een overzicht van de hele MKB-sector. Ook die is voor u beschikbaar.